Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 12.12.2010

Vložil: Lukáš

Titulek: soutěž

Rád bych soutěžil o 10000.návštěvu,ale nefunguje vám počítadlo skoušel jsem to 5x a nehejbe se Luky

Vložil: webmaster

Titulek: Re: soutěž

Počítadlo, Lukáši, funguje. Ale návštěva ze stejného počítače se přičítá pouze 1x denně - jiné "počítání" by nám o návštěvnosti stránek mnoho neřeklo. Takže "nacvakat" výhru opakovanými návraty na náš web není možné - musíte zvolit jinou taktiku :-)

Vložil: Radim

Titulek: Pozdrav

Vaše muzika i její interpretace jsou velice podmanivé,věříme že adventní koncerty jsou krásné,snad se někdy dostanete i na Hodonínsko ať si vás též užijeme.
Radim a Jana, Kyjov

Datum: 08.12.2010

Vložil: Líba

Titulek: Ještě teď mi je hezky

Tanvaldské kino jste opravdu rozsvítili, i vánoční pohodu v našem městě. To se p.Hamplovi fakt povedlo, že vás objevil. Líba

Datum: 08.12.2010

Vložil: Vít

Titulek: Díky za rádio

Vážení Kantoři!Poznal jsem vás na dudáckém festivalu,kde jste nás zahřáli v bídném počasí a včera jsem se ujistil,že jste i super lidé,protože jsem po dlouhé době slyšel rozhlasový pořad,který mne bavil!A mohl jsem ho slyšet jen díky vám (internetové propojení),protože z éteru by to u nás nešlo.Takže díky a přeji vám hezké svátky.Víťa, Strakonice

Datum: 07.12.2010

Vložil: Eva a Jana

Titulek: Tanvald

V TAnvaldu to bylo moc krásný !!!!!! Děkujeme.

Datum: 07.12.2010

Vložil: Pavel Tučka

Titulek: Překvapení a přání

Vážení přátelé, čirou náhodou, pátraje po písničce Malý bubeníček, jsem narazil na Vaše stránky a byl jsem překvapen, že kapela stále existuje. Naposledy jsem měl totiž o Vás povědomost i LP desky z 80. let, to ještě s Kantory hráli Lída a Miloš Dvořáčkovi. Je to dávno... Překvapení je to opravdu milé, moc jste se mi líbili, tento způsob folkové muziky je mému srdci věru blízký. Proto Vám, i když dodatečně, přeji k čtyřicetinám vše nej, ať Vám to stále tak nádherně hraje, ať stále rozdáváte radost a pohodu. Tož všechno krásné, přátelé!

Datum: 06.12.2010

Vložil: Jan Sotona, Praha 5

Titulek: Kde jste byli?

Dobrý den - je mi jako vám a nikdy jsem o vás neslyšel až teď . Přitom jste fakt profesionálové, pokud to můžu posoudit z nahrávek,a hrajete opravdu folk-music. Možná v tom je problém, protože u nás se za folk považují jakési protestsongy a na původní význam toho slova se nedbá.Poslechl jsem si i Zpívánky,jsou roztomilé, ale dneska se děti (i z popudu učitelů a rodičů) radši kroutí při "Maxících" a "Dádě" a televize i rádia tomu ochotně asistují.tak vám díky, že i vaší zásluhou lidová písnička nevymírá a dokonce ji umíte v zajímavém hávu předložit i těm,které by jinak ani moc nezajímala. Honza

Datum: 04.12.2010

Vložil: EVA A LIBOR

Titulek: ZÁŽITEK Z HRADCE

VČERA JSME MĚLI DÍKY VÁM PŘEDČASNÉ VÁNOCE. BYLO TO NĚCO KRÁSNÉHO A V SOUČASNÉ ZÁPLAVĚ KOMERCE NESKUTEČNÉHO. NAVÍC JSTE HRÁLI PRO DOBROU VĚC - CHARITU. JSTE PRO NÁS ZJEVENÍ !!! TEĎ JSME NAVÍC ZABROUSILI NA VÁŠ PŮVABNÝ WEB A TA VČEREJŠÍ NÁLADA JE TU ZNOVU. KDYBYCHOM UMĚLI DĚLAT DORTY, NEUPEČEME VÁM HOUSLE, ALE PŘÍMO KONTRABAS. PŘEJEME NÁDHERNÉ SVÁTKY A TĚŠÍME SE ZASE NĚKDY NA SHLEDANOU. E+L

Datum: 03.12.2010

Vložil: Sylva

Titulek: vánoce

Váš koncert při zahájení Adventu v Chlumci byl opravdu skvostný (DĚKUJEME!), chystala jsem se i dnes do Hradce, ale nevyšlo mi to - určitě si ale za Vámi ještě někam zajedu. Jste sluníčka. Sylva

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!