Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 19.12.2019

Vložil: Zdena Jírová

Titulek: koncert v Hradci

S rodinou a přáteli jsme šli včera na koncert Boni Pueri, který se naší srdeční záležitostí. Vás jsme tam vůbec nečekali a byli jste pro nás doslova zjevením. Vaše písně a jejich interpretace byly naprosto unikátní a oslnivé. Vyvrcholení večera, kde se k vám přidal ten obrovský chlapecký chór nás všechny doslova pohltil a vehnal nám slzy štěstí do očí. Nejsem nejmladší, a přesto jsem nikdy nic tak krásného nezažila! Děkuji mnohokrát a přeji požehnané svátky. Zdena

Datum: 20.12.2019

Vložil: Honza

Titulek: Re: koncert v Hradci

Milá Zdeno,
moc si vážíme toho,že jsme Vás tak zaujali. Společné zpívání s Boni Pueri bylo i pro nás srdeční záležitostí, na kterou nikdy nezapomeneme.
I my Vám přejeme radostné prožití Vánoc a šťastný nový rok!

Datum: 11.12.2019

Vložil: Laďa

Titulek: Děkuji za nádherný koncert

V neděli jste koncertovali u nás ve Šternberku v adventním podvečeru na náměstí a byla to nádhera. Stál jsem přímo pod pódiem, aby mi nic neuniklo a doslova hltal každou Vaši písničku. Repertoár byl úžasný a nástroje opravdu ovládáte:-) Vaše vystoupení bylo milé, nenucené. Chci poděkovat za nádherný zážitek. Kdykoliv na Vás rád zajdu znovu. Přeji Vám příjemný zbytek Adventu a pak požehnané a ničím nerušené vánoční svátky.

Datum: 11.12.2019

Vložil: Honza

Titulek: Re: Děkuji za nádherný koncert

Ahoj Laďo,
jsme rádi, že jsme Tě tak zaujali a také se moc těšíme na každá další setkávání.
Na Moravě se hraje vždycky výborně - před upřímným, srdečným a vnímavým obecenstvem.
I Tobě přejeme radostné prožití Vánoc a štastný nový rok!!!

Datum: 08.12.2019

Vložil: Helena

Titulek: Pozdrav

Prodávala jsem dnes na stánku punč a poslouchala přitom krásné písničky Kantorů u nás na náměstí ve Šternberku. Jste skvělí, poslouchám vás ráda.

Datum: 08.12.2019

Vložil: Honza

Titulek: Re: Pozdrav

Milá Helenko,
moc děkujeme a zachovejte nám přízeň!
Přejeme Vám krásný zbytek Adventu, radostné prožití Vánoc a šťastný nový rok!

Datum: 08.12.2019

Vložil: Josef

Titulek: pochvala

Dobrý den.Krásnější adventní koncert jsme ještě nikdy nezažili,než byl ten váš.Krásné písně,nasmáli jsme se,byl to nezapomenutelný zážitek.Velmi děkujeme s celou rodinou!

Datum: 08.12.2019

Vložil: Honza

Titulek: Re: pochvala

Ahoj Josefe,
jsme moc rádi, že jsme celou Vaši rodinu tak zaujali. I nám se hrálo v Sánech moc hezky před milým a vstřícným obecenstvem.
Přejeme Vám všem krásný zbytek Adventu, radostné Vánoce a šťastný nový rok.

Datum: 02.12.2019

Vložil: indiánská babička

Titulek: vzkaz

jak už jsem vám říkal v Boleslávce, prodloužili ste mi život.Už dlouho sem nic tak krásnýho neslyšel a to sem toho slyšel hodně!!!!!!!!!!!!!Klaním se až k zemi!!!!!!!

Datum: 02.12.2019

Vložil: Honza

Titulek: Re: vzkaz

Nazdárek kamaráde,
s tak pozitivním a srdečným přístupem k muzice budeš mít život nejen dlouhý, ale i krásný. Moc děkujeme a zase někdy na viděnou!!!!!
Přejeme Ti radostné Vánoce a šťastný nový rok!!!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!