Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 03.09.2023

Vložil: Michal Houdl

Titulek: koncert Lovčice

Děkujeme Vám Kantoři za úžasný zážitek, jste skvělí. Tímto chci pozdravit svého bývalého spolužáka Miloše i bývalého učitele pana Filipa. Jen tak dále a budu se těšit až Vás zase se ženou uvidíme a uslyšíme.

Moc díky

Datum: 04.09.2023

Vložil: Honza

Titulek: Re: koncert Lovčice

Ahoj Michale,
také moc děkujeme. V Lovčicích je vždycky skvělé obecenstvo, tak jsme si to i my, společně s Vámi, moc užili. Budeme se těšit, že se zase brzy setkáme.

Datum: 07.07.2023

Vložil: Libor a Dana

Titulek: Posezení ve mlejně

No jo, Kantoři, ti nikdy nezklamou!, musíme konstatovat i po Vašem koncertu v Babiččině Údolí. Oproti jiným letům bylo sice méně legrace, kterou v minulých letechzajišťoval Váš uvaděč, ale zase bylo víc písniček, tak se to pěkně vyrovnalo. Bylo to moc příjemné odpoledne - jen škoda, že naše zadky nevydržely teplotu laviček u pódia a vyhnaly nás pod stromy, tak jsme Vám nebyli tak blízko, jak jsme si původně lebedili. Ale nevadí - Vaše muzika si nás našla i ve stínu. Bravo!

Datum: 09.07.2023

Vložil: Honza

Titulek: Re: Posezení ve mlejně

Milí přátelé - Libore a Dano,
na Rudrově mlejně jsme po dlouhé době hráli v klasické tříčlenné sestavě, tak, jak jsme fungovali od roku 2016(po odchodu Evy Černíkové). Moc jsme si to užili s výborným a vnímavým obecenstvem, jehož jste byli součástí.
Přejeme Vám krásné léto a těšíme se na další setkávání!

Datum: 25.06.2023

Vložil: Jarka s rodinou

Titulek: Krásný zážitek

Sobotní výlet na kole se ubíral směr Klášterec nad Orlicí...Na místním hřišti jsme si chtěli odpočinout, jen tak si posedět, konal se tam totiž sraz rodáků. Přijeli jsme ve chvíli, kdy zde hrála legendární kapela Kantoři, poslechli si několik písniček a nechali se unášet krásnými melodiemi, známými i neznámými...Santiano-W. Matuška..Avici s textem Tak mě vzbuď, nebo španělská Dál mě lásko máš, a další. Milí Kantoři, moc rádi jsme Vás slyšeli a těšíme se do Ratibořic, kde nesmíme chybět! Přejeme Vám hodně zdraví a rozdávejte nám radost, všichni to potřebujeme!!! J. a spol.

Datum: 26.06.2023

Vložil: Honza

Titulek: Re: Krásný zážitek

Milí přátelé - Jarko s rodinou,
moc Vám děkujeme za krásný vzkaz, jsme rádi, že jsme Vás potěšili. Těšíme se, že se s Vámi uvidíme 6. 7. na dvoře Rudrova mlýna v Ratibořicích. Užívejte si krásné letní dny!

Datum: 14.05.2023

Vložil: Leoš

Titulek: NepálFest Nepolisy

Upřímně - byl jsem zvědav, jak obstojíte v přímém porovnání s populárními Marien a legendárním Žalmanem na Nepálfestu. A zíral jsem! Obě uskupení měla co dělat, aby vám stačila s dechem a hlavně vedle až "profesorského" přístupu Žalmanů jste působili nejen muzikantsky skvěle, ale i živě a nadšeně - bylo jasné, že vás to baví a nepřijeli to jen odehrát. Takže klobouček a omluva za tu prvotní nedůvěru!

Datum: 14.05.2023

Vložil: Honza

Titulek: Re: NepálFest Nepolisy

Ahoj Leoši,
jsme rádi, že jsme Tě nezklamali. Já osobně jsem se těšil na setkání se Žalmanem,
známe se od 70-tých let minulého století, ještě když byl členem budějovických Minnesengrů. Koncert jsme si opravdu užívali, jen ten závěr s výpadkem naší techniky nás zamrzel. Doufám, že se to příště už nestane.
Děkujeme za milý vzkaz a měj se krásně!

Datum: 06.04.2023

Vložil: Lukáš Kapras

Titulek: Koncert v Hořicích

Kantoři, díky za včerejší velice příjemné setkání po docela dlouhé době a doufám, že bude příležitost na jeho brzké zopakování!

Datum: 06.04.2023

Vložil: Honza

Titulek: Re: Koncert v Hořicích

Milý Lukáši,
i my jsme Tě moc rádi po delší době viděli. Krásné Velikonoce Tobě i Tvým nejbližším!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!