Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 09.06.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: Dnešní koncert v Hořicích

Lukáši, i my moc děkujeme. Hrálo se nám dobře, hořické obecenstvo bylo tradičně skvělé, takže co víc si přát? Kdykoliv se k Vám rádi vrátíme a máme radost, že jsme se s Tebou po čase setkali.

Datum: 01.06.2011

Vložil: Petra

Titulek: poděkování

Děkuju, že jste, že krásně zpíváte a hrajete. Děkuju za energii, kterou vkládáte do svých vystoupení a kterou posíláte mezi lidi, aby nám společně bylo krásně. Můžeme i my posluchači, diváci a konzumenti Vašeho snažení nějakým způsobem prospěti Vám ???????

Datum: 01.06.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: poděkování

Milá Petro, už se stalo. Nejvíc nám prospíváte tím, že jste!!!!! Děkujeme!!!!

Datum: 30.05.2011

Vložil: Jarda

Titulek: Zpívánky

Ahojky Kantoršťí
Tak alespoň takhle po I - netu, no. Držím palce, ať vám to hraje a zpívá. Stopovat vás opravdu není jednoduché, "Trapper" má problém, ale snad se to jednou povede. Můžu vědět, kdo dělal fota v Lovčicích? Na stránkách není uvedeno... Ať se vám vše daří a těším se na nějaké to povídání.
Ahojky, Jarda_Jerry_P
A mávám tam k vám.... ciao...

Datum: 30.05.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: Zpívánky

Ahojda Trappere Jerry,
to víš, že se to povede a určitě se někdy někde sejdem. V Lovčicích fotil Jindra Honzík a z vrozené skromnosti se tam neuvedl. Měj se na svých toulkách krásně!

Datum: 19.05.2011

Vložil: Leoš

Titulek: uznání

Vážení Kantoři, sice pouze na dálku, ale o to pečlivěji sleduji Vaše bohulibé počínání a při snaze je charakterizovat mne napadá pouze jediné slovo: POKORA. Máte ji ke krásné muzice, kterou děláte, ke svým posluchačům, k ušlechtilým akcím, které Vám "vynášejí" v mnoha případech "pouze" vděk a potlesk lidí.
Dnes už většina umělců (a zdaleka ne tak dobrých, jako jste Vy) zaměnila tvorbu za kšeft.
Gratuluji Vám, že mezi ně rozhodle nepatříte. A děkuji za krásné chvilky, které připravujete všem, kteří se s Vámi setkávají, i nám, kteří si Vás zatím pouštíme jen doma.
S úctou
Leoš Semerád

Datum: 20.05.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: uznání

Leoši, přístup k muzice cestou srdeční je to, co nás spojuje s Vámi, našimi posluchači a příznivci. Zaplať Pán Bůh za to, že Vás přibývá. Moc Ti děkujeme!!!

Datum: 01.04.2011

Vložil: Jana, Hořice

Titulek: Kantoři pro Japonsko

Měla jsem tu čest poslechnout si vaše vystoupení na benefičním koncertu na pomoc Japonsku v Hořicích. Program byl velice dlouhý a vy až na konci, ale všem divákům se vyplatilo na vás počkat: bylo to něco nádherného. Děkuji za krásný zážitek a těším se na vaši další návštěvu v Hořicích. Jana

Datum: 02.04.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: Kantoři pro Japonsko

Milá Jano,
i my Vám moc děkujeme za Vaše krásné ocenění našeho vystoupení. Pří té nekonečné délce programu jsme si říkali, že než na nás přijde řada, v sále už žádné obecenstvo nebude. O to víc jsme byli překvapeni tou krásnou reakcí diváků. Zachovejte nám přízeň, snad si ještě někdy v Hořicích zahrajeme!

Datum: 21.03.2011

Vložil: Pavel Zeman

Titulek: DVD

To nové DVD vypadá podle fotografií slibně. Váš vánoční repertoár jsem měl tu čest poznat osobně na koncertech v Hradci a mám i CD Vánoční rosička, které nám vždycky ozvláštní svátky. Mám dotaz: na DVD budou nové písně nebo výběr ze starších nahrávek? Jestli to je možné, uvítal bych u těch zpráv z natáčení i seznam písniček, které natáčíte (zatím je tam jen Šel Honza kolem lesa). Přeji vám, ať je nové DVD hezké a ať se vám daří. Pavel

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!