Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 11.08.2014

Vložil: Peřinovi-Holice

Titulek: Bydžovská pouť

Milí přátelé,

náhodou jsme se se známými dostali v sobotu na Váš koncert, který byl překrásný! Moc děkujeme!
Máte náš velký obdiv!!

Datum: 14.08.2014

Vložil: Honza

Titulek: Re: Bydžovská pouť

Milí Peřinovi,
také Vám moc děkujeme a těšíme se, že se zase někdy ve zdraví setkáme.

Datum: 05.08.2014

Vložil: Mirka-Dobruška

Titulek: Opočno

Ahoj Kantoři,
v sobotu jsem se na Vás přijela podívat na kole z Dobrušky. Opět jste nezklamali!!! Nemohl to být lépe strávený podvečer!! Vaše hudba...... to je bomba! Vydržela bych Vás poslouchat hodiny....ještě že mám několik Vašich CD a obě DVD ;-))
Jste prostě skvělí!

Datum: 06.08.2014

Titulek: Re: Opočno

Milá Mirko,
moc děkujeme. I nám se v Opočně hrálo dobře, navzdory proměnlivému počasí.
Díky Vám a ostatním se tam sešlo tak skvělé a početné obecenstvo. Vážíme si Vašeho zájmu a přejeme Vám krásné dny! Budeme se těšit někdy příště na viděnou!!!

Datum: 16.07.2014

Vložil: Yvetta Náchod

Titulek: Babiččino údolí

Milí Kantoři,
píšu Vám se zpožděním po návratu z dovolené. S kamarádkou jsme navštívily Váš překrásný koncert na dvoře ratibořického mlýna. Vaše hudba je strhující, což dlouhotrvajícím potleskem ocenili všichni přítomní diváci. Naštěstí jsme si zakoupili několik Vašich CD a získali tak ješte skvělá bonusová DVDčka!! Stali jste se nedílnou součástí našich výletů autem krásnou českou krajinou, večer s přáteli při vínku sledujeme Vaše DVD ( došlo i na vánoční ;-) ) , a tak jste vlastně od té doby stále s námi! Moc Vám děkujeme a těšíme se, až Vás zase někde uslyšíme!
Holky z Náchoda

Datum: 22.07.2014

Titulek: Re: Babiččino údolí

Milá Yvetto,

jsme rádi, že Vás naše hudba tak zaujala!
Přejeme Vám krásné léto a těšíme se na další shledání s Vámi!!

Datum: 25.05.2014

Vložil: Jarda

Titulek: Msg

Ahojky. Sluníčko svítí, tak jsem si vzpomněl. Vzpomínání ale není rozhodně ovlivněné svitem "Blunce". :-) Díky za Jičín a písničku... Prima dárek.+Jarda+

Datum: 25.05.2014

Titulek: Re: Msg

Ahoj Jardo,
setkání v Jičíně s Tebou a Aničkou bylo skvělé. Tu radost i sebevětší lijavec nemohl ovlivnit. Užívejte v pohodě krásné dny!!!

Datum: 02.05.2014

Vložil: Tomáš Novotný

Titulek: Kantoři na Dračích slavnostech

Ahoj Kantoříci, posílám pozdrav z Vrchlabí a mám v sobě ještě radost z vás a všech těch mých nejoblíbenějších písniček, které jste dneska hráli. Mám radost, že už je Eva zdravá a že jste hráli s radostí a elánem jako vždycky. Jen mě mrzelo, že jsem musel odejít už před koncem a nezbyl čas na povídání s vámi. Tak posílám pozdrav Evě, Martině, Honzovi i Milošovi a už teď se těším, až se uvidíme příště. Tomáš

Datum: 03.05.2014

Titulek: Re: Kantoři na Dračích slavnostech

Ahoj Tomáši,
i my jsme Tě moc rádi viděli. Tak upřímní a srdeční lidé jako jsi Ty, navíc se zájmem o muziku, to je ideální obecenstvo. To se to pak hraje. Pro Evu to byl první koncert po pěti měsících. Naše radost, že jsme už zase kompletní, byla veliká. Příště to určitě vyjde i na to povídání.

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!