Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 21.05.2017

Vložil: Honza

Titulek: Re: Re: Re: Staří Kantoři

Laďo,
i kdyby ses rozkrájel, tak na našem vývoji nic nezměníš, ani neovlivníš. To, proč a k čemu jsme byli založeni a kdo v kapele hrál a hraje, si určujeme výhradně my sami a také si pak za to neseme samozřejmě zodpovědnost vůči posluchačům. To se týká i našeho repertoáru - lidové písně různých národů hrajeme od svého založení v roce 1970. Z tvých řádků je znát, že sis zúžil Kantory na Miloše Dvořáčka z druhé sestavy. Toho už ale na naší "adrese" nenajdeš více než čtvrt století, takže tady opravdu pláčeš na nesprávném hrobě...

Datum: 28.04.2017

Vložil: MUDr. Lubomír Dlouhý, Liberec

Titulek: FB - Chaloupečka

Pamatuji se na roky po vzniku Kantorů v roce 1970, kdy zkoušeli na kolejích Na kotli (v Hradci Králové), kde jsem v letech 1970 - 1975 přebýval, a my chodili na jejich zkoušky, poslouchat tu skvělou hudbu. Honza Filip má stále tu nezapomenutelnou energii :)

Datum: 30.04.2017

Titulek: Re: FB - Chaloupečka

Ahoj Luboši,
byla to krásná eruforie. Medici s peďákama vždycky "drželi basu". Na koncertech v klubu "U sánské kozy" jsme si připadali jak v Nashvillu. Díky moc a měj se krásně!

Datum: 30.04.2017

Vložil: Luboš

Titulek: Re: Re: FB - Chaloupečka

Jo, tak to bylo. Měj se pěkně a hodně zdraví! Luboš

Datum: 05.04.2017

Vložil: Jakub Farný

Titulek: respekt!

Dobrý den. Nechal jsem se taky unést vinylem a mezi prvními LP se mi dostaly do ruky Polní kvítí (po tátovi) a Krakonošův rok (z antikvariátu). Na tu dobu jsou to krásný věci. Zajímají mě i souvislosti, tak vidím, že jste se hodně zasloužili o vývoj české muziky. Vaší cestou se vydal třeba Čechomor i další podobné kapely, vyslali jste do světa skvostný muzikanty, kteří pak uplatnili svůj um v jiných slavných formacích (třeba Heligerová ve Schovankách, Dvořáček s Wabi Daňkem) a vůbec to nemělo vliv na vaši úroveň, protože i to, co děláte teď, je muzikantsky fajnový a fakt mě hodně překvapilo, že ještě pořád fungujete a kromě toho tak suprově. A to jsem projel jen Youtube, na CD se teprv chystám a určitě se kouknu i na váš koncert, protože jste mě fakt chytli. Táta o vás dodneška mluví nadšeně a to myslel, že už jste jen vzpomínka na jeho mládí. když se dozvěděl, že pořád hrajete, nemoh jsem ho dostat od monitoru. A to mě na sbírání vinylu baví: vynořují se přede mnou příběhy a zasuntý poklady český muziky. Vy jste jeden z nejzajímavějších.
Kuba

Datum: 05.04.2017

Titulek: Re: respekt!

Ahoj Jakube,
moc děkujeme. Držíme se celá léta toho, že by nás muzika měla především bavit.
Navíc si rozumíme i jako lidi, proto asi ta naše parta vydržela tak dlouho. Přejeme Ti hodně sběratelských radostí a úspěchů!

Datum: 28.03.2017

Vložil: Mary se dnes vdává (You Tube)

Titulek: Petr

Zdravím! To je nádherná hudba! Vzpomínám si, když jsme jako malé děti (nevím, jestli ještě ve školce, nebo už ve škole) byly na Vašem vystoupení v kině v Žamberku. Možná to byl tak rok 1982. Nevím jistě. Už v té době jste byli legendární. No vidíte - dnes mi je skoro čtyřicet, v Čechách už nežiju, ale vždycky si na Vás vzpomenu. Díky za tu nádhernou vzpomínku, kdy jste nejen zpívali a hráli, ale také jste si s námi povídali a dávali nám hádanky. Ta interakce byla skvělá.
Mějte se všichni fajn! Petr

Datum: 28.03.2017

Titulek: Re: Petr

Petře,
jsme moc rádi, že Vás to tak oslovilo. Zachovejte nám přízeň i nadále a přejeme Vám vše krásné!!!

Datum: 19.02.2017

Vložil: Eva, Jana

Titulek: Kantoři na hodech

Milá kapelo,
moc jsme si to s Vámi užily. Děláte skvělou hudbu a jste bezva lidi. Děkujeme a zase někdy přijeďte.

Datum: 20.02.2017

Titulek: Re: Kantoři na hodech

Milé dámy,
i my jsme si to užívali s tak skvělým obecenstvem. Rádi přijedeme kdykoliv a mějte se moc hezky!!!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!