Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 14.04.2019

Vložil: Jana

Titulek: Strakonice

Váš koncert na Hradě byl prostě skvělý. Kdo ho prošvihl, o hodně přišel. Díky vašemu CD si některé písně můžeme takřka denně opakovat a ty kouzelné chvíle s vámi si připomínat. Děkuji za celou naši grupu.

Datum: 14.04.2019

Vložil: Honza

Titulek: Re: Strakonice

Milá Janičko,
moc děkujeme. Pro tak srdečné obecenstvo, jehož jste byla součástí, to se hraje jako víno. Budeme se těšit zase někdy na shledanou a přejeme Vám samé krásné dny.

Datum: 14.03.2019

Vložil: Pavel Malý

Titulek: Blahopřání k výročí

Drahá Martinko!?K tvým narozeninám ti ze srdíčka přeji pevné zdraví,štěstí,to krásné úsměvné pozitivum ať i na dále tě doprovází tvým celým životem i celé tvé rodince.Mnoho štěstí Martinko.Máme tě moc rádi!☺

Datum: 16.03.2019

Vložil: Martina

Titulek: Re: Blahopřání k výročí

Milý Pavlíku, děkuji za krásné blahopřání! Budu se někdy těšit na viděnou! Jsem ráda, že máme takové příznivce jako jsi Ty!

Datum: 02.03.2019

Vložil: Pavel Malý

Titulek: Blahopřání k výročí

Vážený pane Filipe!Přeji Vám ze srdce pevné zdraví,ůspěchů a také štěstí k 70 výročí a i do dalších let.Máme Vás moc rádi,Váš úsměv,radost,Vaše krásné umění,pozitivum které tím vším co pro děláte,předáváte lidem.Moc si Vás vážíme.S ůctou Pavel Malý

Datum: 03.03.2019

Titulek: Re: Blahopřání k výročí

Vážený pane Malý,
moc děkuji. Jsem rád, že tu naši muzičku, kterou si děláme pro radost, můžeme předávat našim milým posluchačům a příznivcům, ke kterým patříte i Vy.
Mějte se krásně!!!

Datum: 28.02.2019

Vložil: Jitka Špátová

Titulek: Blahopřání

Vážený pane Filipe, k vašemu krásnému jubileu Vám přeji to samé, co Vaši Kantoři. Nejdříve jsem chtěla napsat, že jste pro naši generaci legenda, ale tím, že Kantoři stále účinkují a udržují svůj repertoár ve stále aktuální podobě, přizpůsobené požadavkům posluchačů 21. století, to označení se mi k tomu vůbec nehodí...
Hrál jste mým rodičům, mně a dnes si vás rádi pouští na CD i moje děti. Takových muzikantů, kteří vždycky dokázali oslovit publikum napříč generacemi, je jako šafránu. Tak ať ten váš stále voní jako v té poslední písničce, kterou jste nahráli.
S úctou Špátovi

Datum: 28.02.2019

Titulek: Re: Blahopřání

Vážená a milá paní Špátová,
děkuji moc za krásnou gratulaci. Jsem rád, že na Vás působíme jako kapela tak pozitivně. Vážíme si Vaší přízně!
I já přeji celé Vaší rodině hodně zdraví a štěstí!!!

Datum: 18.02.2019

Vložil: Jana Thérová

Titulek: Vůně tymiánu

Dobrý den, přes váš Facebook a následně Youtube jsem se dostala k vaší písničce Vůně tymiánu. Tu melodii dobře znám od jiných interpretů a mám ji moc ráda zejména od pana Lohonky. Myslela jsem, že krásnější podání už nikdy neuslyším, ale vaší zásluhou jsem se mýlila. Vaše písnička, to je tak něco něžného, niterného a krásného, že mě úplně pohltila a dojala. Moc vám děkuji za mimořádný zážitek! Jana

Datum: 18.02.2019

Titulek: Re: Vůně tymiánu

Milá Janičko,
i my Vám moc děkujeme, máme radost, že se Vám písnička tak líbí.
Přejeme Vám krásné dny a budeme se těšit, že se někdy setkáme i osobně.

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!