Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 14.07.2019

Vložil: Hanka a Vašek

Titulek: Ratibořice

Dobrý večer, dnešní koncert jsme navštívili náhodně. Byli jsme velmi překvapeni nejen kvalitní hudbou, ale i perfektním zpěvem. Moc se nám líbilo. Přejeme hodně zdraví Vám všem!

Datum: 15.07.2019

Vložil: Honza

Titulek: Re: Ratibořice

Milá Haničko,
tak skvělé spolužačky, jako Ty a Evička, to je poklad. Tak zase brzy někde na viděnou!!!

Vložil: Hana Šenfeldová - FB

Titulek: Ratibořice

Opět nezapomenutelný zážitek, děkujeme za přívětivé odpoledne. U mě jste 1*

Titulek: Re: chvála vám!

Ahoj Stanislave,
vážíme si Tvého uznání a ocenění. Před tak skvělým litomyšlským obecenstvem se nám hrálo opravdu pohodově. Tak zase někdy na viděnou a přejeme samé krásné dny!

Datum: 13.07.2019

Vložil: Stanislav

Titulek: chvála vám!

Dobrý den, v Litomyšli žiji od narození a od dětství si užívám všeho, co naše "město hudby" nabízí. Proto mě jen tak něco nepřekvapí. Vám se to ovšem podařilo v míře vrchovaté, něco tak strhujícího už jsem opravdu dlouho neslyšel. Děkuji. Stanislav

Datum: 03.07.2019

Titulek: Re: smekám

Ahoj Jardo,
jsme opravdu rádi, že jsi na nás za ta léta nezanevřel a nezapomněl.
Samozřejmě, že se naše hudba za tu dlouhou dobu taky proměňovala a vyvíjela v rámci žánru. Hrát pořád stejně, to se nedá, ten přirozený vývoj musí být. Děkujeme za Tvé fandovství a ať se Ti v té naší školní lavici ještě dlouho líbí!!!

Datum: 02.07.2019

Vložil: Jarda Hála

Titulek: smekám

Viděl jsem vás v Chrudimi, viděl jsem vás v Hradci, slyšel jsem vás ve Folkparádě v rádiu, prolistoval jsem váš web, navštívil jsem Youtube a nechápu, jak jste mohli dlouhá léta unikat mé pozornosti!Kantory samozřejmě znám, protože se o folk hodně zajímám, ale měl jsem vás za kapelu 70. - 80. let, kterou už odvál čas. Je to trapné, ale je to tak. O to větší radost mi teď vaše písničky dělají. Posunuli jste se trochu jinam, než jste před těmi x lety bývali, ale ten kantorský zvuk tam pořád je a z toho, co jsem zatím vyslechl, mám senzační pocit. Držím palce a omluvte prosím, milí Kantoři, že jsem dost dlouho chyběl ve vaší lavici. Teď už si dám pozor. Jarda

Datum: 30.06.2019

Titulek: Re: není co dodat

Milá Milado,
moc děkujeme za Váš zájem a budeme se těšit na další setkávání.

Vložil: Milada

Titulek: není co dodat

Po Lence a Petrovi nevím, co dodat, tak jen připojuji i své díky!

Titulek: Re: poděkování

Milí Nekvasilovi,
tak to je i naše radost dvojnásobná. Budeme se těšit na další setkávání a přejeme Vám samé krásné dny!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!