CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 03.01.2018

Vložil: Jiří (Bakov)

Titulek: vzkaz

Vážení,
zažil jsem Vaše vystoupení v Bakově n.J. a nedá mi to, abych Vám i s časovým odstupem napsal, že ten večer byl jedním z nejhezčích zážitků mého roku 2017. Co jsem mluvil s dalšími, kteří tam ten večer byli, jsou na tom podobně. Dokonce jste ještě před námi stihli potěšit i místní děti! Také s nimi jste prý byli velmi fajn. Obdivuji, jak v dnešní době, kdy si musejí umělci vypomáhat pyrotechnikou a kdo ví čím ještě, aby dokázali zaujmout, si vy vystačíte s "pouhou" muzikou a mile nenuceným mluveným slovem. Jediné vysvětlení je, že své "řemeslo" prostě umíte a žádné berličky nepotřebujete!
Teď jsem pročítal Váš program na letošní rok a našel jsem tam i Mladou Boleslav. Naši mladí tam dělají ve škodovce, tak Vám musím sdělit, že 4 diváky máte jisté!!! Když viděli, jak jsme přišli rozpoloženi a jak dlouho nám to o svátcích vydrželo, litovali, že na Bakov už nesehnali lístky. Tak se budeme těšit na Boleslav!!!
Přeji Vám hodně zdraví, úspěchů a tak nadšených posluchačů, jako jsme my!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363