Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 25.11.2013

Vložil: Honza

Titulek: Re: Koncert

Milá Janičko,
v Třebši letos nebude. Chtěli po létech změnu. Zveme Vás na některý jiný adventní koncert, přehled máme v rubrice "Pro pořadatele". Pokud Vám to vyjde, budeme se těšit.

Datum: 29.10.2013

Vložil: Miloš Rybář Loket

Titulek: Velká gratulace

Milovaní Kantoří přeji Vám hodně pohody a zdraví bez kterého by pohoda nebyla a doufám že se někdy uvidíme. Přeje Vám Miloš Rybář a Roháči z Lokte.

Datum: 29.10.2013

Vložil: Honza

Titulek: Re: Velká gratulace

Ahojda Miloši,
léta běží, ale je krásné, že o sobě pořád víme. Budeme se těšit na případné setkání. Vám všem taky přejeme hodně zdraví, štěstí a pohody!!! Ať Vám to stále tak dobře hraje a mějte se nádherně!!! Honza a Kantoři

Datum: 15.10.2013

Vložil: Tomáš Novotný

Titulek: Pozdrav pro Kvítky rozcuchané

Ahojky Kantoříci,
v sobotu jsem byl v Kopidlně na slavnosti zdejší zahradnické školy, která se jmenuje Kopidlenský Kvítek a její jméno mi tak připomnělo jednu z mých oblíbených vašich písniček, že jsem si ji celý den zpíval a pobrukoval. Dneska jsem se pustil do psaní reportáže ze slavností na mou stránku a Kvítek u toho nemohl chybět. Když už jsem si ho pustil, pustil jsem si celé album Kantoři 5 a dneska mi nějak obzvlášť padlo do nálady - víc jsem vzpomínal na vás a užíval si ho, než psal. Mávám vám všem a přeju ještě spoustu takového veselého hraní a krásných písniček. Tomáš

Datum: 15.10.2013

Vložil: Honza

Titulek: Re: Pozdrav pro Kvítky rozcuchané

Ahojda Tome,
Kvítek s textem Pepíka Jareše bude patřit stále k našemu kmenovému repertoáru.
Momentálně ho nehrajeme, ale určitě se k němu po čase zas vrátíme. Díky za milé přání a taky se měj krásně!!!!

Datum: 09.10.2013

Vložil: Lucka, Jana, Pavla

Titulek: Hodokvas

Ahoj kapelo,
dnes máme velký hodokvas a hrajeme si Váš Hodokvas.
Paráda!!!
V Holovousích jste hráli skvěle!!
Holky z Hořic

Datum: 09.10.2013

Vložil: Honza

Titulek: Re: Hodokvas

Ahoj holky z Hořic,
jsme rádi, že jste si oba "Hodokvasy" užily. Tak zase někdy na viděnou, třeba na některém z adventních koncertů!

Datum: 04.10.2013

Vložil: Marcela HK

Titulek: Kantoři díky!

Milá skupino Kantoři,
již dříve jsem byla na několika Vašich koncertech včetně vánočního ve sportovní hale v Třebši. Vždy jsem byla nadšená, a tak jsem si za Vámi zajela na Sloupenské vinobraní a do Libčan. Ten nádherný pocit se nedá popsat... Vaše hudba je neopakovatelná a Vaše podání strhující!! Je to očistná lázeň na duši. Denně si hraju Vaše CD, zvláště Jarmark a Svítání. Moc Vám děkuji za tu krásu, kterou nám, divákům, rozdáváte tolik let plnými hrstmi!

Datum: 04.10.2013

Vložil: Honza

Titulek: Re: Kantoři díky!

Milá Marcelko,
obecenstvo, složené z lidí jako Vy, to je sen každého muzikanta. Děkujeme a těšíme se, že se budeme společně setkávat i nadále!!!

Datum: 02.10.2013

Vložil: Legner

Titulek: vánoční koncerty

Dobrý den. Dostali jsme letáček a DVD s nabídkou vašeho vánočního koncertu. V plánu máte napsané obsazené termíny, ale také píšete, že ve všedních dnech pracujete. Mám tomu rozumět, že je možno vybírat jen z neobsazených sobot a nedělí? Děkuji. Legner, místostarosta

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!