Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 15.08.2013

Vložil: Honza

Titulek: Re: Prosbička

Milá Janičko,
samozřejmě, že to půjde, Miloš Vám CD přiveze. Mějte se krásně!

Datum: 15.08.2013

Vložil: Jana

Titulek: Re: Re: Prosbička

Děkuji,jste úžasní!!!
Jana

Datum: 16.08.2013

Vložil: Jana

Titulek: Re: Re: Re: Prosbička

Děkuji moc,takovou rychlost jsem nečekala.Též děkuji za dárek,který mi Miloš dovezl spolu se třemi CD.Jste opravdu nej....!
Přeji celé kapele stále hodně elánu,optimismu a hlavně zdraví!!!
Ať vám TO HRAJE ještě dlouhá léta.
Jana

Datum: 08.08.2013

Vložil: Lenka, Nový Bydžov

Titulek: Koncert o pouti

Zdravím Kantoři,
jsem pravidelnou návštěvnicí Vašich vánočních koncertů v Jiráskově divadle. Konečně jsem se dočkala i letního představení. Moc se těším na nedělní koncert o pouti!!!

Datum: 09.08.2013

Vložil: Honza

Titulek: Re: Koncert o pouti

Milá Lenko, i my se moc těšíme, vždyť hrajeme doma a to se počítá. Když Vám to vyjde, přijďte po koncertě na kus řeči!!!

Datum: 08.08.2013

Vložil: Zdeněk, Pardubice

Titulek: Pozdrav

Ahoj Kantoři,
sleduji Vás od úplného začátku. Již jako malý sedmiletý školák jsem byl v roce 1974 na Vašem výchovném koncertu. A byl to pro mě nezapomenutelný zážitek. Od té doby jsem si zamiloval lidové písničky. Vlastním všechny Vaše nahrávky a několikrát ročně chodíme s celou rodinou na Vaše koncerty! Naposledy jsem Vás viděl letos v červnu v Pardubicích na zámku. Musím konstatovat, že i přes problémy s výpadkem proudu to byl pro nás opět nezapomenutelný zážitek. Vaše kapela je vzácně vokálně i instrumentálně vyrovnaná a současné složení je pro mě naprosto geniální! Gratuluju a těším se, jaké písničky pro nás, fanoušky, připravíte na nové CD!!

Datum: 09.08.2013

Vložil: Honza

Titulek: Re: Pozdrav

Ahoj Zdeňku, děkujeme Vám, že nám tolik let fandíte, v současnosti dokonce s celou rodinou. Vážíme si toho a co se týče připravovaného CD, budeme se snažit tam dát opět to nejlepší, čeho budem schopni. Zachovejte nám přízeň i nadále!!!

Datum: 21.07.2013

Vložil: Mirek Schulz

Titulek: návrh

Váš koncert na zámku byl nezapyomenutelný. Stálo by za úvahu, aby se vaše skupina stala součástí prohlídky zámku alespoň o víkendech. Myslím, že by to bylo pro návštěvníky výborné. Vaše hudba byla totiž tím nejpůsobivějším, co v nás Hrádek zanechal.

Datum: 22.07.2013

Vložil: Honza

Titulek: Re: návrh

Mirku, děkujeme za krásné ocenění našeho koncertu. Rádi bychom na Hrádku hráli častěji, ale dnes se, bohužel, všechno točí okolo peněz a odnáší to kultura.
I když nejsme drahá kapela, pan kastelán si nás může dovolit tak jednou za dva roky. Hrajeme ale na různých jiných pěkných místech. Když Vám to vyjde, přijeďte se podívat!

Datum: 21.07.2013

Vložil: Veronika

Titulek: Hrádek

Milá kapelo,
po shlédnutí Vašeho koncertu v Ratibořicích jsme se včera vypravili, tentokrát s celou rodinou, na Hrádek.
Kouzelné prostředí zámku ještě umocnilo zážitek z Vaší živelné muziky. Dětem se původně nechtělo, ale po koncertě mi řekly, že takhle výbornou kapelu ještě neslyšely. Tak Vám teď fandí celá naše rodina! Moc se těšíme na příště!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!