Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 03.04.2014

Vložil: Jana

Titulek: TV

Vaše povídání v televizi bylo moc fajn.Škoda, že chyběla Evička a postrádala jsem i větší prostor pro vaše krásné písničky,ale jinak moc pěkné.Zdravím vás a držím palce!Janina

Datum: 03.04.2014

Vložil: Honza

Titulek: Re: TV

Milá Janičko,
jsme rádi, že se Vám reportáž na V1 líbila. Evička nám od prosince marodí, takže jsme museli udělat variantu ve třech. Už s námi ale začíná občas zkoušet, takže se těšíme, že v budoucnu budeme zase kompletní. Věříme, že to bude brzy.
Mějte se krásně!!!

Datum: 02.03.2014

Vložil: Zuzana

Titulek: Koncert v Úpici

Milí Kantoři,

Kvůli náhlemu onemocnění jsem nemohla přijít na Váš koncert v Jiráskově divadle.
Kamarádka mi líčila, jak to bylo úžasné, i když jste byli jen ve třech! Všichni prý odcházeli z koncertu nadšení! Budu sledovat Váš web a určitě si za Vámi při nejbližší příležitosti někam zajedu. Vyřiďte pozdrav Vaší spoluhráčce Evě, ať se brzy uzdraví!
Krásné jaro všem!

Datum: 03.03.2014

Vložil: Honza

Titulek: Re: Koncert v Úpici

Milá Zuzanko,
děkujeme za Váš vzkaz. V divadle se sešlo moc příjemné a vnímavé obecenstvo, takže se nám dobře hrálo. Až budete mít čas, mrkněte se na našem webu do rubriky Video, kam umístíme v nejbližší době reportáž z koncertu. Evě Váš pozdrav vyřídíme a mějte se krásně!!!

Datum: 23.12.2013

Vložil: Jirka z Bydžova

Titulek: Poděkování

Milí Kantoři, když jsem byl kluk, vyrůstal jsem jako rocker a příznivec metalu s džínsovou bundou :-), ale po asi dvaceti letech jsem našel velké zalíbení i ve Vaší hudbě, pro svou melodičnost, projev. mistrovství hry na nástroje a až nakažlivý úžasný optimismus, radost a nadšení. Díky Vám za to. Vánoční koncert v NB byl opět fajn a díky i za Váš velkorysý dárek DVD, který všechny příjemně překvapil. Nechť se daří dále. Bydžov je na Vás hrdý.

Datum: 23.12.2013

Vložil: Honza

Titulek: Re: Poděkování

Ahoj Jirko,
adventní koncert v Novém Bydžově je pro nás vždycky takovým stěžejním bodem naší koncertní šňůry. Jsme rádi, že naše hraní pro radost dělá radost i posluchačům. Hrát jenom tak ze setrvačnosti bychom asi nedokázali, protože by nás to brzy přestalo bavit. Přejeme Ti radostné prožití Vánoc a šťastný nový rok. Zachovej nám přízeň!!!

Datum: 23.12.2013

Vložil: Pavel Tučka

Titulek: Krásné vánoce a pf 2014!

Vážení a milí Kantoři,¨
dovolte, abych, sice se zpoždění, Vám poděkoval za dvd Kantoři v Betlémě, jež je plně v tradici Vaší vysoké umělecké úrovně, báječný koncert v Praze 14. prosince a v neposlední řadě za vše, čím jste i letos kultivovali lidské duše. Přeji Vám krásné chvíle u stromečku a mnoho tvůrčí invence do roku následujícího.

Datum: 23.12.2013

Vložil: Honza

Titulek: Re: Krásné vánoce a pf 2014!

Vážený pane Tučko,
díky moc za Vaše milá slova! Koncert v Praze byl, bohužel, poznamenán absencí Evičky Černíkové, ale snad se to podařilo, v rámci možností, zachránit. I my Vám přejeme radostné prožití Vánoc a šťastný nový rok. Těšíme se někdy zase na viděnou!!!

Datum: 23.12.2013

Vložil: Dušan

Titulek: Veselé Vánoce a šťastný nový rok

Příjemné prožití vánočních svátku a šťastný nový rok v soukromém, pracovním i hudebním životě Vám všem přeje Dušan.

Datum: 23.12.2013

Vložil: Honza

Titulek: Re: Veselé Vánoce a šťastný nový rok

Ahojda Dušane,
Vám všem taky přejeme radostné prožití Vánoc, šťastný nový rok a spoustu dobré muziky!!!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!