Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 06.08.2014

Vložil: Honza

Titulek: Re: Opočno

Milá Mirko,
moc děkujeme. I nám se v Opočně hrálo dobře, navzdory proměnlivému počasí.
Díky Vám a ostatním se tam sešlo tak skvělé a početné obecenstvo. Vážíme si Vašeho zájmu a přejeme Vám krásné dny! Budeme se těšit někdy příště na viděnou!!!

Datum: 16.07.2014

Vložil: Yvetta Náchod

Titulek: Babiččino údolí

Milí Kantoři,
píšu Vám se zpožděním po návratu z dovolené. S kamarádkou jsme navštívily Váš překrásný koncert na dvoře ratibořického mlýna. Vaše hudba je strhující, což dlouhotrvajícím potleskem ocenili všichni přítomní diváci. Naštěstí jsme si zakoupili několik Vašich CD a získali tak ješte skvělá bonusová DVDčka!! Stali jste se nedílnou součástí našich výletů autem krásnou českou krajinou, večer s přáteli při vínku sledujeme Vaše DVD ( došlo i na vánoční ;-) ) , a tak jste vlastně od té doby stále s námi! Moc Vám děkujeme a těšíme se, až Vás zase někde uslyšíme!
Holky z Náchoda

Datum: 22.07.2014

Vložil: Honza

Titulek: Re: Babiččino údolí

Milá Yvetto,

jsme rádi, že Vás naše hudba tak zaujala!
Přejeme Vám krásné léto a těšíme se na další shledání s Vámi!!

Datum: 25.05.2014

Vložil: Jarda

Titulek: Msg

Ahojky. Sluníčko svítí, tak jsem si vzpomněl. Vzpomínání ale není rozhodně ovlivněné svitem "Blunce". :-) Díky za Jičín a písničku... Prima dárek.+Jarda+

Datum: 25.05.2014

Vložil: Honza

Titulek: Re: Msg

Ahoj Jardo,
setkání v Jičíně s Tebou a Aničkou bylo skvělé. Tu radost i sebevětší lijavec nemohl ovlivnit. Užívejte v pohodě krásné dny!!!

Datum: 02.05.2014

Vložil: Tomáš Novotný

Titulek: Kantoři na Dračích slavnostech

Ahoj Kantoříci, posílám pozdrav z Vrchlabí a mám v sobě ještě radost z vás a všech těch mých nejoblíbenějších písniček, které jste dneska hráli. Mám radost, že už je Eva zdravá a že jste hráli s radostí a elánem jako vždycky. Jen mě mrzelo, že jsem musel odejít už před koncem a nezbyl čas na povídání s vámi. Tak posílám pozdrav Evě, Martině, Honzovi i Milošovi a už teď se těším, až se uvidíme příště. Tomáš

Datum: 03.05.2014

Vložil: Honza

Titulek: Re: Kantoři na Dračích slavnostech

Ahoj Tomáši,
i my jsme Tě moc rádi viděli. Tak upřímní a srdeční lidé jako jsi Ty, navíc se zájmem o muziku, to je ideální obecenstvo. To se to pak hraje. Pro Evu to byl první koncert po pěti měsících. Naše radost, že jsme už zase kompletní, byla veliká. Příště to určitě vyjde i na to povídání.

Datum: 03.05.2014

Vložil: Tomáš

Titulek: Re: Re: Kantoři na Dračích slavnostech

Tak to se Evě už muselo po hraní pořádně stýskat a vám ostatním po Evě. Však jste včera hráli s takovou radostí, že obecenstvo tleskalo bouřlivě a mě ta radost vydržela i dneska, takže jsem na Dračích slavnostech dneska zpíval, tancoval, bubnoval a řádil, jak snad ještě nikdy. A tak se o mou radost teď dělím s vámi, abych vám ji zase trochu vrátil zpátky.
Až se uvidíme příště, bude to můj jubilejní desátý koncert Kantorů, tak si musím vybrat nějaký, kdy budete hrát odpoledne, abych nemusel tak rychle utíkat.

Datum: 30.04.2014

Vložil: elena

Titulek: slovensko

Ahoj Honzo,pripominam sa ti z roku 1967-Liptovska Tepla.Elena.

Datum: 30.04.2014

Vložil: Honza

Titulek: Re: slovensko

Ahoj Elenko, byly to krásné chvíle našeho mládí a moc rád na ně i na Tebe vzpomínám. Ani se nechce věřit, že to tak uteklo.

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!