Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 01.06.2011

Vložil: Petra

Titulek: poděkování

Děkuju, že jste, že krásně zpíváte a hrajete. Děkuju za energii, kterou vkládáte do svých vystoupení a kterou posíláte mezi lidi, aby nám společně bylo krásně. Můžeme i my posluchači, diváci a konzumenti Vašeho snažení nějakým způsobem prospěti Vám ???????

Datum: 01.06.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: poděkování

Milá Petro, už se stalo. Nejvíc nám prospíváte tím, že jste!!!!! Děkujeme!!!!

Datum: 30.05.2011

Vložil: Jarda

Titulek: Zpívánky

Ahojky Kantoršťí
Tak alespoň takhle po I - netu, no. Držím palce, ať vám to hraje a zpívá. Stopovat vás opravdu není jednoduché, "Trapper" má problém, ale snad se to jednou povede. Můžu vědět, kdo dělal fota v Lovčicích? Na stránkách není uvedeno... Ať se vám vše daří a těším se na nějaké to povídání.
Ahojky, Jarda_Jerry_P
A mávám tam k vám.... ciao...

Datum: 30.05.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: Zpívánky

Ahojda Trappere Jerry,
to víš, že se to povede a určitě se někdy někde sejdem. V Lovčicích fotil Jindra Honzík a z vrozené skromnosti se tam neuvedl. Měj se na svých toulkách krásně!

Datum: 19.05.2011

Vložil: Leoš

Titulek: uznání

Vážení Kantoři, sice pouze na dálku, ale o to pečlivěji sleduji Vaše bohulibé počínání a při snaze je charakterizovat mne napadá pouze jediné slovo: POKORA. Máte ji ke krásné muzice, kterou děláte, ke svým posluchačům, k ušlechtilým akcím, které Vám "vynášejí" v mnoha případech "pouze" vděk a potlesk lidí.
Dnes už většina umělců (a zdaleka ne tak dobrých, jako jste Vy) zaměnila tvorbu za kšeft.
Gratuluji Vám, že mezi ně rozhodle nepatříte. A děkuji za krásné chvilky, které připravujete všem, kteří se s Vámi setkávají, i nám, kteří si Vás zatím pouštíme jen doma.
S úctou
Leoš Semerád

Datum: 20.05.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: uznání

Leoši, přístup k muzice cestou srdeční je to, co nás spojuje s Vámi, našimi posluchači a příznivci. Zaplať Pán Bůh za to, že Vás přibývá. Moc Ti děkujeme!!!

Datum: 01.04.2011

Vložil: Jana, Hořice

Titulek: Kantoři pro Japonsko

Měla jsem tu čest poslechnout si vaše vystoupení na benefičním koncertu na pomoc Japonsku v Hořicích. Program byl velice dlouhý a vy až na konci, ale všem divákům se vyplatilo na vás počkat: bylo to něco nádherného. Děkuji za krásný zážitek a těším se na vaši další návštěvu v Hořicích. Jana

Datum: 02.04.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: Kantoři pro Japonsko

Milá Jano,
i my Vám moc děkujeme za Vaše krásné ocenění našeho vystoupení. Pří té nekonečné délce programu jsme si říkali, že než na nás přijde řada, v sále už žádné obecenstvo nebude. O to víc jsme byli překvapeni tou krásnou reakcí diváků. Zachovejte nám přízeň, snad si ještě někdy v Hořicích zahrajeme!

Datum: 21.03.2011

Vložil: Pavel Zeman

Titulek: DVD

To nové DVD vypadá podle fotografií slibně. Váš vánoční repertoár jsem měl tu čest poznat osobně na koncertech v Hradci a mám i CD Vánoční rosička, které nám vždycky ozvláštní svátky. Mám dotaz: na DVD budou nové písně nebo výběr ze starších nahrávek? Jestli to je možné, uvítal bych u těch zpráv z natáčení i seznam písniček, které natáčíte (zatím je tam jen Šel Honza kolem lesa). Přeji vám, ať je nové DVD hezké a ať se vám daří. Pavel

Datum: 22.03.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: DVD

Pavle, bude to výběr z našich dvou vánočních CD Zvěstujem vám radost a Vánoční rosička, dělaný v podobném duchu, jako výroční DVD Proč bysme veselí nebyli. Nové vánoční CD bude nejdříve příští rok, ale spíš až ten další. Teď koncentrujem všechnu energii na přípravu dalšího "nevánočního" řadového CD, které budeme točit v létě.
Děkujeme za Vaši podporu!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!