Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 23.06.2011

Vložil: Jiřička

Titulek: souhlas

Musim se připojit k Jezevcovi.Mám teprv 22 roků tak vás nepamatuju za minula,ale o to víc si vás budu pamatovat teď z Chvojení.

Datum: 23.06.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: souhlas

To jsme rádi, díky!!!

Datum: 23.06.2011

Vložil: Jarda "Jezevec" Kofroň

Titulek: má poklona

Na Chvojení se vedou debaty o výběru skupin, padaj tam hlášky o nepozvanejch mladejch kapelách. Já to vidím jinak. Starý bardi jsou zárukou čistý muziky, jak tam zařaděj bicí a spoustu elektriky, folk pláče. U vás jsem si nebyl jistej. Máte velkou historii, ale o vaší současnosti jsem nevěděl zhola nic. Teď už vím skoro všecko. Nejenom tady z webu, ale hlavně z vašeho vystoupení, který bylo jak z jinýho světa. I vedle všech Spirituálů, Žalmanů a Nezmarů. Jste úplně jiný a přitom je to všecko gruntovní lidová muzika. Servírujete ji ale tak citlivě a originálně, že jste nás posadili na zadek. Jste výborný muzikanti, skromný lidi a bylo už na čase, že vás vytáhli na festivalový pódium. Obrážím skoro všecko, co se u nás ve folku mele a musím jen kroutit hlavou, že jsem vás slyšel až v Chvojně. tak snad je to začátek našeho dalšího setkávání. Bude mi ctí. Jezevec

Datum: 23.06.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: má poklona

Jardo, musím se přiznat, že na festivalech jsme si zatím moc nezahráli. Ne že bychom nechtěli, ale nějak tam pro nás nebylo místo. To víš, za tu dlouhou dobu existence nasbíráš i pár bývalých kamarádů, kteří neváhají utrousit tu a tam jedovatou slinu. Navíc u nás panuje názor, že kapely, které existovaly před rokem 1989(s výjimkou těch, které jsi jmenoval), sloužily minulému režimu a jsou tudíž špatné. My se ale držíme toho, že by nás muzika měla především bavit a od toho odvíjíme své konání. Díky mladým spoluhráčům jsme jako kapela asi neměli čas zestárnout a děláme stále dál a dál. Navíc si výborně rozumíme jako lidi. Vážíme si toho, co jsi napsal a také se budeme těšit na další setkávání.

Datum: 09.06.2011

Vložil: Jarina

Titulek: Zážitek roku

Vaše dnešní vystoupení v Hořicích pro mě bylo zážitkem roku. Slyšela jsem vás poprvé v životě, což nechápu. Vaše písničky by měly být povinnou četbou. Děkuji za krásné chvíle. Jarka

Datum: 10.06.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: Zážitek roku

Milá Jarko,
jsme rádi, že jsme Vám zahráli na tu správnou strunu. Děkujeme za Vaše krásné ocenění našeho vystoupení. Vážíme si toho!!!

Datum: 09.06.2011

Vložil: Vlasta

Titulek: Poděkovámí

Vážení KANTOŘI, měla jsem tu čest vás dneska slyšet na HOŘICKÉM TRIANGLU, k
de dětské sbory krásně zpívaly. Ale Vaše vystoupení na konci bylo přímo úžasné a já Vám moc děkuji za nádherný zážitek.

Datum: 10.06.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: Poděkovámí

Milá Vlasto,
hrát pro takovéhle pozorné a vnímavé obecenstvo byl nádherný zážitek i pro nás!
Děkujeme a zase někdy na shledanou!!!

Datum: 09.06.2011

Vložil: Lukáš Kapras

Titulek: Dnešní koncert v Hořicích

Byli jste tradičně milí, radostní a dodali výbornou náladu, a to určitě nejenom mně! Jednoduše ještě jednou moc a moc Díky, však Vy víte za co především! ... Jinak se těším na novinky, "Růže" a především její závěr Vám vyzněl převelice pěkně, jak už jsem Vám říkal v Koruně. Lukáš

Datum: 09.06.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: Dnešní koncert v Hořicích

Lukáši, i my moc děkujeme. Hrálo se nám dobře, hořické obecenstvo bylo tradičně skvělé, takže co víc si přát? Kdykoliv se k Vám rádi vrátíme a máme radost, že jsme se s Tebou po čase setkali.

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!