Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 20.12.2015

Vložil: Honza

Titulek: Re: VÁNOCE

Milá Irenko,
moc Vám děkujeme za krásné přání. I Vy prožijte radostné Vánoce a v novém roce ať Vás provází víra, naděje, láska a Boží požehnání!!!

Datum: 27.11.2015

Vložil: Iva

Titulek: krása!

Na Facebooku jsem si na vašem profilu pustila vánoční zpívání s publikem v Novém Bydžově a měla jsem rázem Vánoce o měsíc dřív! Umíte nádhernou atmosféru a ti lidé vás úplně hltají.Nechcete přijet i do Poděbrad? Přeji ještě hodně takových koncertů, Iva

Datum: 27.11.2015

Vložil: Honza

Titulek: Re: krása!

Milá Ivo,
máme radost, že na Vás ta ukázka tak zapůsobila. Do Poděbrad kdykoliv rádi přijedeme, ale musí nás napřed někdo pozvat. Srdečně Vás zveme na adventní a vánoční koncerty do Nového Bydžova nebo Hradce Králové - Třebše. Je to z Poděbrad kousek a rádi Vás uvidíme.
Přejeme Vám krásný Advent !

Datum: 22.11.2015

Vložil: Jiří

Titulek: výroční koncert

Váš výroční koncert byl super, pouze jsem já i moji přátelé měli připomínku k dramaturgii. Vaše předkapely byly milé, nicméně jejich vystoupení mohlo být kratší. Talkhle zabralo plochu celého koncertu a co si budeme říkat - lidi přišli hlavně na Kantory. Vystoupení hosta si představuji, jako bylo to L. Helligerové - bylo časově přijatelné, navíc v propojení s Kantory.
To jen naše subjektivní připomínka pro příště (porovnáváme s minulým výr. koncertem před 5 lety, tam se (snad kromě slovenské country) všichni drželi úměrné role hostů a nemělo to chybu), jinak to bylo moc pěkné. Jirka

Datum: 22.11.2015

Vložil: Honza

Titulek: Re: výroční koncert

Ahoj Jirko,
máš pravdu, že první polovina s hosty mohla být kratší. Po zkušenostech z oslavy před pěti lety jsem dal kapelám pokyn - nejvíce 5 písniček. V té euforii z vřelých reakcí obecenstva se to asi úplně nedodrželo. Na druhou stranu, když je to ve svatém nadšení, musíme to omluvit. Věřím, že publikum, po přečtení jmen účinkujících, počítalo, že koncert nebude ve standardní délce. Zkrátka, příště budeme zase o něco chytřejší.
Děkujeme za připomínku a měj se krásně!!!

Datum: 20.11.2015

Vložil: Vlaďka

Titulek: 45 let v Hradci

... Asi už ladíte formu na večer...?? ;)) Hodně štěstí!!!

Moc se na Vás celá rodinka těšíme!

Datum: 21.11.2015

Vložil: Honza

Titulek: Re: 45 let v Hradci

Milá Vladěnko,
Vaše přání určitě pomohlo, protože večer se (dle reakcí obecenstva) moc vydařil. Děkujeme!!!

Datum: 18.11.2015

Vložil: Jarda Sedlák

Titulek: výročí

Ahoj, Kantoři. Těším se na váš výroční koncert a nejvíc jsem zvědav na vaše znovusetkání s Lídou. Doufám, že si s vámi střihne i nějakou společnou písničku jako vzpomínku na zlatou éru Kantorů (tím se vůbec nechci dotknou současného složení, které je výborné - doufám, že víte, jak to myslím). Docela rád bych vás viděl aspoň v jedné písničce v celé tehdejší sestavě (berte to jako nápad pro 50. výročí, o kterém nepochybuji, že se ho dožijete v plné parádě). Co vím - kromě Honzy a Lídy je v plné muzikantské kondici i Miloš (navíc to má z Jaroměře kousek, pokud tam ještě žije), jen o Tomášovi nic nevím. Byli jste kapelou mého mládí a provázíte mě i mým zráním, tak promiňte, že jsem se vám tu takhle rozjel. V pátek v Hradci na shledanou! Jarda

Datum: 18.11.2015

Vložil: Honza

Titulek: Re: výročí

Ahoj Jardo,
samozřejmě si s Lídou i zazpíváme. Všichni se na to těšíme. Co se týče kompletní 2. sestavy, tady už asi ke společné produkci nedojde. Tomáš skončil v roce 1985, Miloš v roce 1989. 50. výročí kapely - toho se dožije jen málokdo. U nás jen Olympik a Spirituál kvintet. V obou kapelách je zakládající člen jeden, Janda a Tichota. Raritou jsou Rolling Stones, tam jsou ze zakládajících členů tři, Jagger, Richards a Watts, Wyman je opustil, ale žije. Tak se radši nebudeme rouhat a pokud to vyjde, tak to bude úúúúúžasné!!!!!!!!!!!!
Měj se krásně a v pátek na viděnou a slyšenou!!!

Datum: 17.11.2015

Vložil: Tomáš Novotný

Titulek: Radost od dávných Kantorů

Ahojky Kantoříci,
aniž to tušíte, včera jste mi udělali radost, jako kdybych si od vás koupil nové album - a přitom to naopak bylo album náramně staré. Nevěřil jsem, že by se ještě dneska dalo po 20ti letech sehnat vaše album Kantoři Best of... 25 let, ale hledal jsem - a internetový obchod Audio3.cz mi ho sehnal. Sice jen na kazetě, ale užil jsem si ho báječně.
Fajn české i naše krkonošské písničky s typickými kantořími nápaditými aranžemi, spoustu hudebních nástrojů i pěkným souzvukem hlasů, to byla pastva pro uši. A největší radost mi udělalo, že jsem po tak dlouhatánských letech zase šlyšel od vás „Dyž sem já šel z pašerákma“. Už se těším, až si ji taky zase zazpívám, ale to bude asi až na jaře, čekají nás Vánoce a Masopust a to je čas jiných písniček.
Tak se mějte krásně, Kantoříci milí a krásným písničkám zdar.

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!