Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 19.12.2011

Vložil: Dušan

Titulek: Re: Re: Dík za krásný koncert

Jak se to ty šikmooci dozvěděli, že mám cihelňu?
:-)) :-)) :-))

Datum: 18.12.2011

Vložil: JAroslav

Titulek: Starý Bydžov

Díky Vám odkaz Jana Maláta v naší obci stále žije. Vždycky si to na vašem předvánočním koncertu uvědomím. Lidová písnička je u nás trestuhodně opomíjená, zatímco jiné národy jsou na ni pyšné. Není to vina prostých lidí. To je vidět i na vašich vyprodaných koncertech a hlavně na atmosféře, která při nich panuje. Je to vina zejména dramaturgů v rozhlase a televizi, kteří dokola omílají módní písničky, často pochybné úrovně. Přitom jediná muzika, která od nás zajímá zahraničí, je vážná a zejména folklorní.
A tak Vám, vážení Kantoři, jménem všech Starobydžováků i lidí dobré vůle upřímně děkuji a přeji pohodové Vánoce a šťastný rok 2012.
Jaroslav

Datum: 18.12.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: Starý Bydžov

Jaroslave, je to tak, jak píšete, ale dnes se všechno řídí diktátem komerce. Na duši pamatuje málokdo. Je moc dobře, že na druhou stranu přibývá lidí, jako jste Vy.
Moc děkujeme a také přejeme Vám i Vašim nejbližším radostné prožití Vánoc a šťastný nový rok!!!

Datum: 18.12.2011

Vložil: Věra Semerádová

Titulek: Dvůr Králové

Vaše vystoupení ve Dvoře nemělo chybu!

Datum: 18.12.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: Dvůr Králové

Milá Věro,
jsme rádi, že se Vám naše vystoupení líbilo. Přejeme Vám radostné Vánoce a šťastný nový rok!!!

Datum: 21.11.2011

Vložil: Sigi

Titulek: podehrávky

ten zvuk na vašem novým CD je fakt bohatej a v novinách jsem čet od p.Filipa že ve studiu se dá nazpívat víc hlasů a dát tam podehrávky. jak to ale děláte na koncertu? co to je podehrávky? to jako víc nástrojů? promiňte ale přemýšlím nad tím. Sigi

Datum: 21.11.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: podehrávky

Ahoj Sigi,
nástroje, které bychom ve čtyřech již neobsáhli, nahrajeme do podehrávky, ta se potom pustí a s ní živě hrajeme a zpíváme na koncertech. To samé je ve studiu. Co se týče vokálů, v renesanční písni "V máji" jsem přizpíval 5. hlas(bas), který je krásný a bylo by mně líto, kdyby tam nebyl. Tuto píseň děláme na koncertech ve čtyřhlase(bas vynecháme) a je to taky pěkné. Při běžném poslechu to posluchač nepozná, ale na CD se sluší, aby se to nahrálo v plné parádě. Měj se krásně!!!

Datum: 21.11.2011

Vložil: Sigi

Titulek: Re: Re: podehrávky

děkuju za rychlou odpověď. jsem zas chytřejší. taky se mějte krásně. Sigi

Datum: 13.11.2011

Vložil: Milena

Titulek: Vánoční koncerty

Milí Kantoři,
moc Vám fandím, nezapomenu na koncert v srpnu v Nechanicích venku pod stromy před několika lety, celou dobu husí kůže a pak pocit, že se vznáším,CD si pouštím ke spánku. Bohužel jsem od té doby nemohla Nechanice zopakovat, vždy tam bylo něco jiného.
Letos jsem se rozhodla nadělit si Vás k vánocům a moc bych chtěla navštívit Váš vánoční koncert, koupit nová CD a mít zase na čas Vaši duševní stravu, která mě tak příjemně nasytí. Jste prostě jedničky!
Prosím poradte mi, který koncert je dost dlouhý, ne jen 5 písniček jako v Nechanicích. Už ted se moc těším!!!

Datum: 13.11.2011

Vložil: Honza

Titulek: Re: Vánoční koncerty

Milá Mileno,
kromě Nechanic (19. 11.), kde jsme součástí Cecilského koncertu, jsou všechny naše další akce v prosinci už ryze ve vlastní režii, takže skoro každá trvá 120 minut (včetně 20 minutové přestávky). Věříme, že si z přehledu na našem webu vyberete (rubrika aktuality vlevo po straně).
Jsme moc rádi, že na Vás naše hudba působí tak pozitivně a budeme se těšit na Vaši návštěvu. Mějte se krásně!!!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!